Fenntartható gyár és raktár valós idejű rendszerfelügyelete: OMS Industry PRO

Raktárvilágítás

OMS Industry PRO

Az Industry PRO modern megoldás a világítási rendszer könnyű ellenőrzésére és felügyeletére az ipari alkalmazásokban. A Light Managment System (LMS) egy testreszabott grafikus felhasználói felület. Ez egy fejlett platform, amely egyszerűen felügyeli és kezeli a rendszert. Visszajelzést ad a rendszer állapotáról és megtakarításairól, valamint az értesítésekről és a rendszerhibákról. A szoftver megbízható és hatékony eszköz, mely csökkenti a működési költségeket és javítja a rendszer teljesítményét.

valós idejű rendszerfelügyelet a riasztások és figyelmeztetések küldésével a lámpatestek élettartamát is megnöveli: ha hiba van, akkor a felhasználók gyorsan és hatékonyan intézhetik karbantartásukat. Annak érdekében, hogy összegyűjtse a rendszer az összes releváns adatot, felügyelni kell a rendszert, az egyes lámpatesteket és a lámpacsoportokat, mérni kell a rendszer fogyasztását és az eszközök hőmérsékletét is.

További előnyök: a rendszer könnyen elérhető számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról. Részletes áttekintést nyújt az egyes lámpatestekről, az aktuális beállításokról és mérésekről. A felhasználóbarát távvezérlés és a helyi szabályozás nagyfokú autonómiát biztosít. Az energiatakarékossági jelentések értékelése perceken belül könnyen elvégezhető.

Raktárvilágítás

Maximális energiamegtakarítás érzékelőkkel

Az ipari egységekben, különösen a parkolókban, vagy bizonyos raktárterületeken, folyosókon és gyártósorokon, vannak állandóan megvilágított terek. A mozgásérzékelésen alapuló vezérléssel csökkenthető az energiafogyasztás és növelhető a fényforrások élettartama. Az előre megtervezett jól átgondolt vezérlés számos lehetőséget nyújt, például létrehozhatunk zónákat, ütemezhetjük őket és ezzel energiát spórolunk meg. A fényintenzitáson alapuló világítási vezérlés is hatékony szabályzó funkció, ami a külső fény változásának arányában csökkenti vagy növeli a mesterséges fény intenzitását. Ha lehetőség van rá akkor ezt a két érzékelős szabályzást kombináljuk! Így érjük el a maximális energiamegtakarítást! 

Raktári világítás fénysáv vagy pont-pont megoldással

A polcokkal párhuzamosan elhelyezkedő folyamatos fénysáv rendszerek hatékony polarizációs megvilágítást biztosítanak a raktárak vizuális igényeihez. A pont-pont világítás ideális nagy, nyitott terekhez és területekhez, ahol különböző feladatokat végeznek, például teherautók ki- vagy berakodása. Ezeket a lehetőségeket figyelembe kell venni a maximális energiamegtakarítási szint elérése érdekében, a raktári megoldások tervezése során. Gyakran fordul elő, hogy nagy megvilágítás különbség van a különböző területek között. Időre van szükség ahhoz, hogy a szemek megszokják ezt a különbséget, különösen akkor, ha világosabb és sötétebb körülmények között mozognak. Ez hosszútávon csökkentheti a szem élességét.

Csarnok világítás

Rendszerfunkciók

Az RF rendszertől vezérelve egy kis antennát kell beszerelni minden egyes lámpatestbe, amelyen keresztül továbbítják az adatokat a központnak. Az adatok különböző lámpatestekből egyidejűleg továbbíthatók. A megoldás egyik előnye, hogy nincs szükség további kábelezésre az ellenőrzéshez. Amennyiben szabályozható, nagy hatékonyságú LED-es lámpatesteket használunk (100000 órás élettartammal) és ezt kombináljuk mozgásérzékelővel és fényinztenzitás érzékelővel, úgy a rendszer teljesen önálló lesz! A központosított irányítási rendszer biztosítja a fogyasztás menedzselését, nyomon követését, valós idejű megtakarítások naplózását. Valamint azonnali beavatkozást karbantartási igény esetén.

Szerző: OMS Lighting

A cikkben hivatkozott termékeket vásárolja meg internetes kiskereskedelmi webáruházban vagy online nagykereskedelmi webáruházban, keresse hagyományos villamossági szaküzletben, esetleg hívja szakértő kollégánkat: +36-20-523-48-57 vagy lépjen vele kapcsolatba az alábbi űrlap elküldésével.

Be the first to comment

Hozzászólás