Kertünk megvilágítása ízlésesen és takarékosan

SYLVANIA Smart LED kertvilágítás

Ha kertes házban vagy belső udvarral rendelkező társasházban lakunk, szánjunk időt és energiát a kültér megfelelő megvilágítására, és dobjuk fel a teret néhány stílusos lámpatesttel! Egy ilyen szemet gyönyörködtető projektbe sosem késő belevágni!

A modern LED technológiának köszönhetően ma már remek kültéri fényforrások és lámpatestek közül válogathatunk, és mindennapi életünk során is élvezhetjük előnyeiket. Tökéletesen alkalmasak olyan nagy felületű terek, mint a kertek költséghatékony bevilágítására, mivel élettartamuk a hagyományos izzók többszöröse, akár 25000 órát is bírnak, ezért a karbantartás igényük is jelentősen csökken. Annak ellenére, hogy energiatakarékos és ezáltal környezetbarát fényforrásokról van szó, még mindig nagyon sokan idegenkednek a LEDektől rideg, kékes fényük miatt. Kezdetben ez lehet, hogy így volt, ám a technológia tökéletesítésével ma már a színhőmérsékletek széles spektrumából választhatunk, hogy megtaláljuk a megvilágítani kívánt felületnek és az ízlésünknek megfelelő megoldást.

Egy kert világításának kialakításánál is több szempontot kell figyelembe venni, elsődleges a biztonság, majd a kellemes hangulat megteremtése. A kerti utakat és lépcsőket érdemes télen-nyáron fénnyel ellátni, hogy ne kelljen az utat keresgélve a sötétben botorkálnunk. A balesetek megelőzése érdekében fontos, hogy a kerti grillező, terasz, esetleg ha van medence, annak környéke is elegendő fényhez jusson az esti órákban is. Kiegészítésképpen természetesen hangulatvilágításról is gondoskodhatunk. Egy jól megválasztott fényforrással kiemelhetünk egy-egy számunkra fontos területet is, pl. a ház homlokzatát, kerti tavakat, csobogókat, sziklakertet is.

Feilo Sylvania Velite – kültéri LED világítás

Mi jó választásnak tartjuk a Feilo Sylvania új, stílusos kültéri lámpatestekből álló Velite termékcsaládját, amelynek segítségével tökéletes hangulatot és biztonságot teremthetünk kertek, belső udvarok, kapuk, valamint az épületek falának megvilágításával. A modern kinézetű, filigrán Velite lámpatest család falra szerelhető, négyzet és kör alakú, beépített szenzorral, vagy anélkül is elérhető; egy nyitható nyílásszögű falra szerelhető lámpatestből, illetve egy L-alakú falra szerelhető lámpatestből és két különböző méretű L-alakú kerti állólámpából áll. Természetesen ezek a termékek meleg fényben is elérhetőek, valamint nagy hőtűrőképességgel rendelkeznek -20 foktól +45 fokig bátran használhatjuk őket.

Sylvania kültéri LED világítás
Sylvania kültéri LED világítás

A cikkben hivatkozott termékeket vásárolja meg internetes kiskereskedelmi webáruházban vagy online nagykereskedelmi webáruházban, keresse hagyományos villamossági szaküzletben, esetleg hívja szakértő kollégánkat: +36-20-523-48-57 vagy lépjen vele kapcsolatba az alábbi űrlap elküldésével.

Be the first to comment

Hozzászólás