Opticom Technology Beghelli: Fénnyel kommunikáló fény!

Beghelli Opticom: Fénnyel kommunikáló fény

Fokozatmentes manuális fényáram szabályozás – a természetes megvilágítás értékének függvényében történő automatikus fényáram szabályozás – jelenlét érzékelés – ENERGIA MEGTAKARÍTÁS – Forradalmi újítás a világításfelügyeletben. Ez mind az Opticom Technology Beghelli!

DALi vagy 1-10 V rendszer és BUS vezetékezés nélkül, extra költségek nélkül?! IGEN, erre ad megoldás az Opticom Technology Beghelli!

A Beghelli legújabb világszabadalma, az Opticom (OPTIcalCOMmunicationTechnology) egy olyan optikai technológián alapuló kommunikációs rendszer, melynek lényege, hogy egy egyszerűen letölthető telefonos applikáció segítségével bárki közvetlenül felügyelheti és programozhatja a világítótesteket.

Az Opticom Technológia újraformálja a világításfelügyelet eddigi fogalmát, egy olyan forradalmian új projektet jelent, amely a ma már mindenki által használt okostelefonokat, először a világon, a világítástechnikai kivitelezők, felhasználók szolgálatába állítja. Ugyanakkor leegyszerűsítve és felértékelve a munkájukat annak köszönhetően, hogy az ingyenesen letölthető applikáción kívül semmi egyébre nincs szükségük az Opticom Technology sorozatba tartozó világítótestekkel való kommunikációhoz.

Opticom Technológia és az okostelefon. Egy telefonos applikáció segítségével bárki közvetlenül felügyelheti és programozhatja a világítótesteket.

Az általános világítótestek esetén lekérdezhetnek minden, a világítótesttel kapcsolatos információt, az autoteszt funkcióval rendelkező tartalékvilágítási lámpatestek esetén pedig módosíthatják a beállításokat és a különböző funkciókat (áthidalási idő, SE-SA-PS funkciók, autoteszt lefuttatási gyakorisága), olvashatják az ellenőrző naplót, információt kaphatnak az esetleges hibás működésről, stb. Az adatokat a Cloud Beghelli felhő dedikált felületén rendszerezik és csoportosítják, ahol bármikor elérhetőek a felhasználók számára, jelentősen tovább egyszerűsítve a berendezések ellenőrzésének folyamatát.

A OPTICOM TECHNOLOGY kommunikáció eszközei, a telefonos applikáción kívül, egyfelől az okostelefon vakuja és fényképezőgépe, másfelől maga a világítótest, annak fényérzékelője és az intelligens Beghelli elektromos előtét (Smart Driver).

Az okostelefon vakujának és fényképezőgépének segítségével aktiválható, inaktiválható és programozható a fényérzékelő, az autódimmer funkció és a dinamikus mozgásérzékelő; az applikáción keresztül fokozatmentesen szabályozható az egyes lámpatestek fényárama. Mindezeknek köszönhetően az új rendszer komoly hozzáadott értékkel bír a végfelhasználó számára is, aki saját maga szabályozhatja a termékeket bármely okos telefonról.

A dinamikus mozgásérzékelő és az autodimmer funkció bekapcsolásával az energiamegtakarítás 80%-nál is nagyobb lehet, azaz 30%-kal több, mint a hagyományos LED-es megoldásoknál!

Szerző: Varga István
Lunár Kft.

 

A cikkben hivatkozott termékeket vásárolja meg internetes kiskereskedelmi webáruházban vagy online nagykereskedelmi webáruházban, keresse hagyományos villamossági szaküzletben, esetleg hívja szakértő kollégánkat: +36-20-523-48-57 vagy lépjen vele kapcsolatba az alábbi űrlap elküldésével.

Be the first to comment

Hozzászólás