Rólunk

A Daniella Kereskedelmi Kft. Világítástechnikai csoportjaként a háttérből segítjük az értékesítőink munkáját. Napról napra szeretünk „képben” lenni a technológia fejlődésével!

Azt látjuk, hogy ma Magyarországon a világítástechnika nagyrészt csak az árról szól, a hozzáadott/műszaki tartalom ezekben az esetekben nem számít!

A honlapot azért hoztuk létre, hogy összefogjuk a mindennapi tudást és azt átadjuk a szakembereknek és a nem szakértő olvasóknak egyaránt. Cikkíróink olyan kollégák, a világítástechnika világában járatos szakemberek, akiket mindennapi munkájuk a fényhez köt: terveznek, beépítenek, tesztelnek, értékesítenek és teszik mindezt a minőség jegyében.

Mivel a világítástechnika nagyon sok különböző területből áll, így az itt megjelentetett cikkek széles spektrumon mozognak – ezzel is a világítás, a fény sokszínűségét szeretnénk hangsúlyozni.

A cikkek fő motorja a minőség! Különböző problémákra műszaki feladatokra más-más megoldás alkalmazható. Sok esetben egy jó műszaki megoldás – még ha drágább is –, hosszú távon tartósabb és olcsóbb megoldás lehet. Ezen iránymutatásban próbálunk segítséget nyújtani a honlapon keresztül Önnek.

Minden olyan termék, amelyről a honlapon olvashat elérhető vagy megrendelhető nálunk.

Végső célunk egy olyan, Magyarországon egyedülálló szakmai fórum létrehozása és üzemeltetése, melynek középpontjában a minőségi világítástechnika áll.

Legyen a partnerünk ebben és A MINŐSÉGI VILÁGÍTÁS SZOLGÁLATÁBAN is!

Világítástechnikanet - fény